Bedste Serie På DR

geralt, Pixabay

DR laver faktisk overraskende mange gode serier til enhver smag og er man licensbetalende, så er det jo ganske gratis at se alt deres indhold. Man finder både fiktionsserier, dramaserier og  dokumentarserier. 

Nummer et på listen er den klassiske serie Rejseholdet. Serien alle kender. Serien alle elsker. Den er fra år 2000 og består af 4 sæsoner og har alle de gode kendte skuespillere med sig - Mads Mikkelsen, Lars Bygmann, Trine Pallesen, Lars Bom og Charlotte Fich. 

Nummer to på listen er Nikolaj og Julie som er den emmyvindende danske dramaserie der rullede over skærmen i 2002-2003. I hovedrollerne har vi Sofie Gråbøl, Peter Mygind, Dejan Cukic og Sofie Stougaard. 

Nummer tre på listen har vi den populære ungdomsserie SKAM. Den norske serie blev meget populær da den kom til Danmark i 2015 og tog alle pigehjerter med storm med sine fire sæsoner. 

Nummer fire på listen er den svenske serie Eagels, som handler om ishockeyspillende unge mennesker og deres forelskelser, venskaber og drømme. Serien er fra 2019 og byder på tre sæsoner indtil videre. 

Nummer fem på listen er Doggystyle, som er en ret god dansk ungdomsserie som mange unge sagtens kan relatere til. Den handler om Asta som drømmer om at blive elsket og beundret og om hendes venskab med veninden Jose. Serien har 3 sæsoner som sagtens kan ses igen og igen.

God fornøjelse! 

Ovenstående indhold var skrevet med støtte fra Perlen Odense. Der kan du blandt andet finde: øreringe med perler. Tusind tak for støtten, siger vi.