Film Med Bradley Cooper

Pixabay, igorovsyannykov

Man kan aldrig få nok af Bradley Cooper kan vi vist godt blive enige om! Her kommer en liste med 3 film, hvor Bradley er på skuespillerlisten! 

  1. A Star Is Born - Er helt klart en anbefalelsesværdig film, der får tårerne til at presse sig på. Den handler om Ally, som spilles af Lady Gaga, der har et skjult musiktalent gemt i sig. Da hun møder Jack, som spilles af Bradley Cooper, opstår der sød musik mellem dem og han opdager hurtigt at Ally kan mere end bare at synge på en bar, som ellers er det hun bruger mange af sine aftener på. Jack hjælper Ally med at slå igennem og i takt med at Ally klarer sig godt, får Jack det skidt, fordi han ikke selv har lige så meget succes... hvad filmen ender med, må man selv finde ud af :)
  2. Silver Linings Playbook med Bradley Cooper og Jennyfer Lawerence i hovedrollerne. Skolelæreren Pat flytter tilbage til sine forældre efter otte måneders indlæggelse på et psykiatrisk hospital. Forholdet til hustruen Nikki er smuldret, men trods et polititilhold mener Pat stadig, at parret har en chance. Da han møder den småkaotiske Tiffany, tilbyder hun at hjælpe ham med at klinke skårene, hvis Pat til gengæld vil hjælpe hende med at vinde en dansekonkurrence. Denne film skal ses hvis man er til kærlighed og drama
  3. American Sniper som er en helt anden kategori end de to første film. Den handler om Kyle som er en af de mest præcise skarpskyttere i hele verden. Kyle er i militæret for at tjene sit land og for at komme terrorismen til livs. Inden en udsendelse til Irak bliver han gift med sit livs kærlighed Taya og i takt med at årene går og flere udsendelser kommer på samvittigheden, bliver forholdet mellem ham og konen, Taya, dårligere og han oplever PTSD på grund af voldsomme oplevelser. Filmen er baseret på en sand historie og klart en film der skal ses!  

Tak til Perlen Odense Til slut vil sige stort tak til Perlen Odense, der har bidraget økonomisk til artiklen. Her kan du eksempelvis købe Smykker, og meget meget andet. Dette gælder artiklen - tak for dette.


Alle film med Mads Mikkelsen

d. 03. February 2022 • Film

Alle film med Mads Mikkelsen

Liste: Alle Disneys klassikere

d. 19. February 2021 • Film

Liste: Alle Disneys klassikere

Rækkefølgen: The Avengers

d. 16. February 2021 • Film

Rækkefølgen: The Avengers

Alle jussi adler olsen film

d. 17. November 2020 • Film

Alle jussi adler olsen film

Hvor mange Die Hard film er der?

d. 17. November 2020 • Film

Hvor mange Die Hard film er der?

Transformers rækkefølge

d. 16. November 2020 • Film

Transformers rækkefølge

Marvel Film rækkefølge

d. 30. October 2020 • Film

Marvel Film rækkefølge