Hvor Mange Die Hard Film Er Der?

Pixabay, darkosky

Die Hard-filmene er efterhånden en klassiker indenfor actionfilm. De er næsten fast sortiment på de danske tv-skærme flere gange i løbet af året og jeg sidder da også og venter spændt, når jeg kan se, at en af filmene bliver sendt. Humor og action er lige mig og så er der endda 5 film at tage af!

Hvordan rækkefølgen af de forskellige film er, det får du præsenteret her. Så kan det være, der er et film-maraton på den anden side ;-)

1. Den første udkom i 1988 og hedder, som vi kender dem: "Die Hard". Vi møder John McClane (Bruce Willis) for første gang, hvor han kæmper mod terrorister, der har taget hans kone til fange.

2. Den anden udgives to år senere og hedder intet mindre end "Die Hard 2". Her venter John McClane på sin kone i lufthavnen, men inden hendes fly lander, når det at blive kapret, da en tidligere soldat vil befrie en diktator. Dette opdager McClane og begynder straks at bekæmpe dem.

3. Nummer tre bliver udgivet i 1995 og titlen har her taget en lille drejning og hedder nu: "Die Hard with a Vengeance". John McClane er separeret fra sin kone, er suspenderet fra politiet og er blevet alkoholiker. En terrorist forsøger at "lege" med McClain og vil have ham til at løse forskellige opgaver. Løser han dem ikke eller vil han ikke løse dem, vil terroristen sprænge forskellige seværdigheder i luften.

4. Otte år senere udkommer film nr. 4, som fik navnet "Die Hard 4.0". Der er også i denne film terrorister på spil. De hacker sig ind på alt med en internetforbindelse og styrer mere eller mindre byen og laver ravage, hvor de kan. I denne film møder vi også John McClains datter, Lucy, for første gang, som også på et tidspunkt bliver taget som gidsel.

5. Året bliver 2013, og her udgives: "A Good Day to Die Hard", hvor John McClains søn er med. Sønnen er arresteret for mord i Moskva, men er i virkeligheden 'under-cover' for CIA. Sønnen, Jack forsøger at komme tæt på en russisk leder, som laver kriminalitet, hvor målet er at få arresteret ham og sat ham bag tremmer.

Du skal vide, at dette er udviklet fra Perlen Odense. Her finder du et imponerende sortiment af øreringe og andre gode varer. Uden støtten fra Perlen Odense kunne dette, du lige læste, ikke lade sig gøre.


Alle film med Mads Mikkelsen

d. 03. February 2022 • Film

Alle film med Mads Mikkelsen

Liste: Alle Disneys klassikere

d. 19. February 2021 • Film

Liste: Alle Disneys klassikere

Rækkefølgen: The Avengers

d. 16. February 2021 • Film

Rækkefølgen: The Avengers

Film med Bradley Cooper

d. 18. November 2020 • Film

Film med Bradley Cooper

Alle jussi adler olsen film

d. 17. November 2020 • Film

Alle jussi adler olsen film

Transformers rækkefølge

d. 16. November 2020 • Film

Transformers rækkefølge

Marvel Film rækkefølge

d. 30. October 2020 • Film

Marvel Film rækkefølge