Transformers Rækkefølge

Pixabay, vinsky2002

Efterhånden er der blevet lavet en del film omkring de transformerende biler, så man kan blive helt i tvivl om, hvilken film der kom først og hvilken der blev lavet sidst. Her får du et overblik over filmene:

Den første udkommer i 2007, som hedder "Transformers". Her starter historien, hvor jorden finder ud af, at robotterne eksisterer. 

Den anden udkommer i 2009 - "Revenge of the Fallen", hvor en gammel skurk (en gammel fjende af "de gode" robotter") vil forsøge at tage magten over jorden.

Historien fortsætter endnu engang i 2011, hvor "Dark side of the Moon" kommer i biograferne, hvor mennesker og robotter arbejder sammen mod de mange trusler, som jorden får udefra rummet. 

Herefter går der 3 år mellem den tredje og fjerde, som bliver udgivet i 2014. Navnet på denne er: "Age of Extinction", hvor robotterne bliver set mere som en trussel end en hjælpende hånd blandt menneskerne på jorden.

Den sidste af de mange film udkommer i 2017 og hedder "The Last Knight". Her slutter historien om robotterne på jorden. 

Dog slutter eventyret ikke helt for alle karaktererne, da der i 2018 bliver udgivet en film om Bumblebee, som er en af de sjovere karakterer i Transformers-filmene. 

Om der bliver produceret flere film vides ikke, men pludselig kan der begynde at gå rygter. Så man ved aldrig helt, om eventyret er endeligt slut. Men er det værd at se? - det er de i hvert fald!

OBS: som mærkatet øverst viser, så er den ovenstående tekst, udarbejdet med økonomisk finansering fra Perlen Odense. Der kan du blandt andet købe: Pernille Corydon. Tak til Perlen Odense det betyder meget for os.


Alle film med Mads Mikkelsen

d. 03. February 2022 • Film

Alle film med Mads Mikkelsen

Liste: Alle Disneys klassikere

d. 19. February 2021 • Film

Liste: Alle Disneys klassikere

Rækkefølgen: The Avengers

d. 16. February 2021 • Film

Rækkefølgen: The Avengers

Film med Bradley Cooper

d. 18. November 2020 • Film

Film med Bradley Cooper

Alle jussi adler olsen film

d. 17. November 2020 • Film

Alle jussi adler olsen film

Hvor mange Die Hard film er der?

d. 17. November 2020 • Film

Hvor mange Die Hard film er der?

Marvel Film rækkefølge

d. 30. October 2020 • Film

Marvel Film rækkefølge